
筒状に巻いたショコラのラングドシャの中にはオレンジ風味のムースショコラ、高農園さんの金柑のソースとヘーゼルナッツのダッコワーズ、プラリネフィヤンティーヌショコラを層にして詰めてあります。
上には酸味を足した高農園さんの金柑のスライス、アリッサムの花
ローストしたヘーゼルナッツを加えたカルダモンのアイスクリームとオレンジパウダー


Kumquat/Chocolate/Cardamom
The cylindrically rolled chocolate langue de chat is filled with layers of orange-flavored chocolate mousse, Takanoen kumquat sauce, hazelnut dacquoise, and praline feuillantine chocolate.
On top are Takanoen kumquat slices with a sour taste, and alyssum flowers
Cardamom ice cream with roasted hazelnuts and orange powder
#レストランマノワ
#マノワ
#フランス料理
#フレンチ
#デセール
#アシェットデセール
#金柑
#ショコラ
#カルダモン
#ヘーゼルナッツ
#チョコスイーツ
#スイーツ好き
#ジビエ
#東京
#東京レストラン
#広尾
#広尾レストラン
#広尾フレンチ
#manoir
#restrant
#french
#gibier