2025年02月27日

ものすごい縞鯵/縮みほうれん草/烏賊肝

ものすごい縞鯵/縮みほうれん草/烏賊肝

IMG_8555.jpeg

和歌山県カネナカ水産より届いた縞鯵のロースト

ちぢみほうれん草の葉はエチュベにして甘みをもった茎はフリットに

トマトやサフランベースの魚の出汁に墨烏賊の肝を加えたソース 南仏の郷土料理、烏賊のセート風のようなイメージ

IMG_8557.jpeg

IMG_8556.jpeg

Amazing striped horse mackerel/shrunk spinach/squid liver

Roasted striped horse mackerel delivered from Kanenaka Fisheries, Wakayama Prefecture

Shrunk spinach leaves are made into an etouffée, and the sweet stems are made into fritters

A sauce made from tomato and saffron-based fish stock with the addition of black squid liver, reminiscent of the southern French local dish, squid sète

#レストランマノワ
#マノワ
#フランス料理
#フレンチ
#縞鯵
#ものすごい縞鯵
#カネナカ水産
#Poisson
#ジビエ
#東京
#東京レストラン
#広尾
#広尾レストラン
#広尾フレンチ
#manoir
#restrant
#french
#gibier
posted by マノワ at 14:41| 料理 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする