
北海道森町のマノワの解体所より送ってもらっている蝦夷鹿芯芯のロースト
鹿のファルスで包んだ高農園さんのサラダ牛蒡を牛蒡のパウダー入りのパン粉でフリット
鮎魚醤を加えた黒ニンニク味噌とオキザリス
牛蒡の香りを移したソースポワヴラード、ホワイトチョコレートを加えた和栗のピューレ



Ezo deer/burdock/Japanese chestnut
Roasted Ezo deer core sent from a lab in Morimachi, Hokkaido
Salad burdock from Takanoen wrapped in deer farce and fried with bread crumbs containing burdock powder
Black garlic miso and oxalis with sweetfish sauce
Sauce poivre with the aroma of burdock,Japanese chestnut puree with white chocolate
#レストランマノワ
#マノワ
#フランス料理
#フレンチ
#ジビエ
#蝦夷鹿
#牛蒡
#和栗
#chevreuil
#東京
#東京レストラン
#広尾
#広尾レストラン
#広尾フレンチ
#manoir
#restrant
#french
#gibier