2025年01月30日

北海道森町のマノワの蝦夷鹿

蝦夷鹿/牛蒡/和栗

IMG_8450.jpeg

北海道森町のマノワの解体所より送ってもらっている蝦夷鹿芯芯のロースト

鹿のファルスで包んだ高農園さんのサラダ牛蒡を牛蒡のパウダー入りのパン粉でフリット

鮎魚醤を加えた黒ニンニク味噌とオキザリス

牛蒡の香りを移したソースポワヴラード、ホワイトチョコレートを加えた和栗のピューレ

IMG_8449.jpeg

IMG_8451.jpeg

IMG_8452.jpeg

Ezo deer/burdock/Japanese chestnut

Roasted Ezo deer core sent from a lab in Morimachi, Hokkaido

Salad burdock from Takanoen wrapped in deer farce and fried with bread crumbs containing burdock powder

Black garlic miso and oxalis with sweetfish sauce

Sauce poivre with the aroma of burdock,Japanese chestnut puree with white chocolate

#レストランマノワ
#マノワ
#フランス料理
#フレンチ
#ジビエ
#蝦夷鹿
#牛蒡
#和栗
#chevreuil
#東京
#東京レストラン
#広尾
#広尾レストラン
#広尾フレンチ
#manoir
#restrant
#french
#gibier
posted by マノワ at 19:42| 料理 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする