2024年10月15日

パティシエなごみんの誕生日!そしてアミューズの紹介。

サービスの池田です!

昨日、10月11日は、
マノワのパティシエ、なごみちゃんのお誕生日でした🎂🎈
おかげさまで満席をいただいていたディナー営業を終え、
バースデーケーキとシャンパーニュでお祝い🥂

しっかり者かつ癒しキャラのなごみん、
素敵な1年になりますように!!🎁

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amuse
 
秋刀魚/茄子/長芋/新生姜/肝黒ニンニク/

竹墨サブレにグリルした長芋、茄子マリネ、炙り秋刀魚

黒ニンニクを加えた秋刀魚の肝のピューレ

新生姜ピクルスとオゼイユの葉

Pacific saury/Eggplant/Chinese yam/Fresh ginger/Black garlic liver/

Grilled Chinese yam, marinated eggplant, and grilled Pacific saury on bamboo ink sable

Pacific saury liver puree with black garlic

Fresh pickled ginger and oseille leaves


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amuse 2 🦑🍋‍🟩🫑

白烏賊/かぼす/冬瓜/自家製発酵かぼす胡椒

春巻きの皮のタルトにかぼすのクリームとセロリのオイルで和えた熟成白烏賊のタルタル

かつお出汁でマリネした冬瓜、自家製の発酵かぼす胡椒とハーブパウダー、ナスタチウムの葉

White squid/Kabosu/Winter melon/Homemade fermented kabosu pepper

Aged white squid tartare tossed in kabosu cream and celery oil in a spring roll skin tart

Winter melon marinated in bonito broth, homemade fermented kabosu pepper and herb powder, nasturtium leaves



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amuse 3

ブーダンノワール/パリブレスト/パンデピス

シュー生地の上にザクザクのパンデピスのクルートと
黒胡麻

中にブーダンノワールのクリーム、塩キャラメルソース
林檎のコンフィ、ローストしたヘーゼルナッツ

Boudin noir/Paris Brest/Pain d'Epices

Crunchy Pain d'Epices croute on choux pastry and black sesame seeds

Boudin noir cream, salted caramel sauce, apple confit, roasted hazelnuts

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posted by マノワ at 13:04| 料理 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする