サービスの池田です!
昨日、10月11日は、
マノワのパティシエ、なごみちゃんのお誕生日でした🎂🎈
おかげさまで満席をいただいていたディナー営業を終え、
バースデーケーキとシャンパーニュでお祝い🥂
しっかり者かつ癒しキャラのなごみん、
素敵な1年になりますように!!🎁
amuse
秋刀魚/茄子/長芋/新生姜/肝黒ニンニク/
竹墨サブレにグリルした長芋、茄子マリネ、炙り秋刀魚
黒ニンニクを加えた秋刀魚の肝のピューレ
新生姜ピクルスとオゼイユの葉
Pacific saury/Eggplant/Chinese yam/Fresh ginger/Black garlic liver/
Grilled Chinese yam, marinated eggplant, and grilled Pacific saury on bamboo ink sable
Pacific saury liver puree with black garlic
Fresh pickled ginger and oseille leaves
amuse 2 🦑🍋🟩🫑
白烏賊/かぼす/冬瓜/自家製発酵かぼす胡椒
春巻きの皮のタルトにかぼすのクリームとセロリのオイルで和えた熟成白烏賊のタルタル
かつお出汁でマリネした冬瓜、自家製の発酵かぼす胡椒とハーブパウダー、ナスタチウムの葉
White squid/Kabosu/Winter melon/Homemade fermented kabosu pepper
Aged white squid tartare tossed in kabosu cream and celery oil in a spring roll skin tart
Winter melon marinated in bonito broth, homemade fermented kabosu pepper and herb powder, nasturtium leaves
amuse 3
ブーダンノワール/パリブレスト/パンデピス
シュー生地の上にザクザクのパンデピスのクルートと
黒胡麻
中にブーダンノワールのクリーム、塩キャラメルソース
林檎のコンフィ、ローストしたヘーゼルナッツ
Boudin noir/Paris Brest/Pain d'Epices
Crunchy Pain d'Epices croute on choux pastry and black sesame seeds
Boudin noir cream, salted caramel sauce, apple confit, roasted hazelnuts