2025年02月01日

墨烏賊/冬八朔/あやめ雪蕪/パースニップ

墨烏賊/冬八朔/あやめ雪蕪/パースニップ

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パースニップのブランマンジェの上にはミキュイに湯引きした墨烏賊と香ばしくグリルした高農園さんのあやめ雪蕪
を柚子のゼストとオイルで和える

和歌山の蔵光農園さんの冬八朔とペンタスの花

烏賊と蕪の食感のコントラスト、パースニップの甘味
八朔の自然な酸味、柚子の香りを一口で感じられます

蔵光さんの八朔がいい仕事してます🍊

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Ink squid/Hassaku orange/Ayame Yukikabu/Parsnip

Parsnip blancmange topped with parboiled ink squid in a mi-cuis and fragrantly grilled Ayame Yukikabu from Takanoen, tossed in yuzu zest and oil

Winter hassaku oranges and pentas flowers from Kuramitsu Farm in Wakayama

You can feel the contrast in texture between the squid and turnip, the sweetness of the parsnip, the natural acidity of the hassaku orange, and the aroma of yuzu in just one bite.

Kuramitsu's Hassaku oranges are great🍊

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posted by マノワ at 00:00| 料理 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする